23 mars 2012

Bara skryta lite

Igår var fröken i 08-land och tävlade i en en uppfinnartävling kallad blixtlåset. Anledningen till att detta hamnar här är av den enkla anledning att fröken ansåg sig värdig att få skryta lite då hon tillsammans med sina två grupp kompisar vann hela två priser. De vann både andra pris och T-konventets pris, ett pris då alla på teknikutbildnings mässan som ägde rum samtidigt fick rösta på det av de 19 tävlande lagen som de ansåg var bäst. Det hela resulterade i att fröken och hennes kompisar hade två stora checkar att släpa hem på tåget, inte så jobbigt. (kan tyvärr inte visa vad det var vi gjorde nu då idén inte får publiceras... )

För att skryta lite mer så vill fröken uppdatera hur det går med balklänningen. Det har inte gått så snabbt framåt hittills men i helgen sak det införskaffas tyg för att påbörja arbetet på den riktiga klänningen då provmodellen nu nästan är klar.














Det var nog allt skryt nu, lilla fröken har lovat att försöka få upp ett inlägg om sina schackpjäser när de blir lite mer färdiga och uppdatera om hur tygerna blir till klänningen. Mamman tror inte fröken hinner klart till balen men ni ska få se, den kommer att bli jätte fin. Fröken hittade föresten ett halsband som hon ska försöka efterlikna då hon blev helt kör i det http://oodanielaoo.deviantart.com/art/Wayward-Victorian-290667426

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar